Muziekschool Step into Music

Onze muziekvereniging heeft een eigen muziekschool. Hier bieden wij les aan op klarinet, trompet, trombone, bariton, dwarsfluit, saxofoon en slagwerk. De lessen worden allemaal in het Zoetzand gegeven. Er wordt wekelijks individueel les gegeven door professionele docenten die zijn opgeleid aan het conservatorium. Zowel aan kinderen als aan volwassenen. Iedere leerling krijgt 38 individuele muzieklessen van 20 minuten per schooljaar. 

Excelsior werkt met de volgende leraren:
Jonie Pijper: Klarinet en Saxofoon. Lesdag dinsdag en vrijdag. 
Gerard van Schaik: Trompet, Trombone, Bariton. Lesdag woensdag. 
Vincent Knaven: Slagwerk. Lesdag woensdag.
Iris van der Wardt: Dwarsfluit. Lesdag woensdag,

Voor hobo en hoorn zijn nog onvoldoende leerlingen om een leraar naar Beusichem te laten komen. Deze lessen worden daarom in Culemborg of Tiel gegeven.
Zou je wel eens één of meerdere instrumenten uit willen proberen? Het is altijd mogelijk om een aantal proeflessen te volgen voordat je je definitief voor lessen aanmeldt.

Jeugdcultuurfonds
Muziekvereniging Excelsior werkt samen met het jeugdcultuurfonds van de gemeente Buren. Zij zorgen ervoor dat kinderen die graag aan cultuur willen doen, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, toch lessen kunnen gaan volgen. Het jeugdcultuurfonds betaald de kosten en vergoeden eventueel benodigde materialen tot een maximum van € 425,- per kind per jaar. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar, waarvan de ouders weinig geld hebben, komen in aanmerking. Denk hierbij aan gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder 120% van het sociaal minimum. Alle kinderen uit het gezin komen in aanmerking. 


Hebt u vragen over het volgen van muzieklessen? Neem dan contact op met Judith Wieberdink.
06-24302710 of info@excelsior-beusichem.nl 

VriendenLoterij

Rabobank West Betuwe stelt maar liefst € 60.000,- beschikbaar uit het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’.

Interesse om lid te worden?

Bezoek een keer een repetitie, proef de sfeer en krijg meer informatie.
Iedere dinsdagavond ben je welkom in 't Zoetzand te Beusichem rond 19.45 of 21.15 uur.

Lees meer over lid worden