Vrienden van Excelsior

Muziekvereniging Excelsior steunt behalve op contributie ook voor een belangrijk deel op giften en donaties van particulieren. Ook u kunt de initiatieven van Excelsior steunen samen met zo'n 400 donateurs die u reeds voor gingen.

Wat gebeurt er met uw geld?
Door uw steun kunnen wij met groot plezier muziek en show maken. Bijv. in de vorm van concerten in het Zoetzand, de muziektent op de markt, maar ook via onze muzikale tochten tijdens Koninginnedag, de feestmarkt enzovoort..... Maar ook helpt u ons muzikale kennis over te brengen op de jeugd. Excelsior heeft een actieve houding naar jeugd toe, zo werken we al een aantal jaar met de lagere school samen, in de vorm van het Blazersbende project. Sinds 2008 krijgt groep 5 gedurende 12 weken muziekles onder schooltijd op een echt blaasinstrument, wat ieder jaar wordt afgesloten met een gezamenlijk concert. Leren samen musiceren en samenwerken, luisteren naar anderen maar ook eigen inbreng leren uiten. Kortom Excelsior heeft zijn maatschappelijke en sociale waarde al meer dan 115 jaar bewezen. En laten we eerlijk zijn...... wat is Beusichem nou zonder muziekvereniging?

Hoe meld ik me aan als Vriend van Excelsior
1: Via ons contactformulier: u geeft in het tekstblok uw naam, adres, telefoon nummer en bedrag op. U ontvangt dan z.s.m. een acceptgiro.
2: U download het inschrijfformulier, u vult hem in en stuurt hem per post op of lever deze bij een van onze leden in. U ontvangt dan z.s.m. een acceptgiro. Het inschrijfformulier is hieronder als bijlage toegevoegd.
3: U spreekt een lid van de vereniging aan die u dan verder helpt.
In alle gevallen krijgt u een acceptgiro waarmee u uw donatie over kunt maken. Tevens ontvangt u dan voortaan tot wederopzegging de acceptgiro jaarlijks medio februari/maart.

Hoe meld ik me af als Vriend van Excelsior? 
Het is uiteraard voor Excelsior jammer als een Vriend van Excelsior zich afmeldt maar wij zijn u uiteraard wel dankbaar voor uw gulle donaties in de afgelopen jaren. Afmelden kunt u het beste doen via het contactformulier op deze site, of door contact op te nemen met onze penningmeester. 

In de bijgaande privacy verklaring is terug te lezen hoe wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan. 

VriendenLoterij

Doe je weleens een aankoop via internet? Dan kan je onze muziekvereniging sponsoren!

Interesse om lid te worden?

Bezoek een keer een repetitie, proef de sfeer en krijg meer informatie.
Iedere dinsdagavond ben je welkom in 't Zoetzand te Beusichem rond 19.45 of 21.15 uur.

Lees meer over lid worden