Vriendenloterij

U kunt Excelsior steunen via de Vriendenloterij. Dit kan door een nieuw lot te kopen waarbij u Excelsior als uw goede doel kiest, of door het goede doel op uw bestaande lot om te zetten. Per lot ontvangt Excelsior op jaarbasis € 70,00, met dit bedrag kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe muziek kopen of een deel van onze instrumenten onderhouden.

 

Nieuw Lot
U kunt meespelen in de Vriendenloterij door een lot te kopen op deze pagina: https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm
Vervolgens kiest u de optie ''. In het keuzemenu vult u als naam Excelsior en plaats Beusichem in. U vindt dan onze muziekvereniging. Hierna kunt u de stappen van de website volgen.
U kunt ook een lot telefonisch bestellen bij de klantenservice van de Vriendenloterij: telefoon 0900-300 1400. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. U geeft dan door dat het goede doel van uw keuze Sponsorcode 9113 is.

Omzetten
Het goede doel van uw bestaande lot kunt u omzetten naar Muziekvereniging Excelsior. Om het goede doel van bestaande loten om te zetten moet u bellen met de Ledenservice van de Vriendenloterij: telefoon 0900-300 1400. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. U geeft dan door dat u het goede doel om wil zetten naar Sponsorcode 9113.

VriendenLoterij

Doe je weleens een aankoop via internet? Dan kan je onze muziekvereniging sponsoren!

Interesse om lid te worden?

Bezoek een keer een repetitie, proef de sfeer en krijg meer informatie.
Iedere dinsdagavond ben je welkom in 't Zoetzand te Beusichem rond 19.45 of 21.15 uur.

Lees meer over lid worden